Bemutatkozás

§

Irodánkat dr. Széles László ügyvéd alapította 2003-ban. Szolgáltatásainkat egyaránt nyújtjuk magyar és külföldi ügyfeleknek, eseti illetve állandó jelleggel, kisebb ügyletektől a jelentős projektekig, együttműködő partnereink bevonásával.

Tapasztalatunk szerint ügyfeleink magas színvonalú, gyors és precíz jogi szolgáltatást igényelnek üzleti tevékenységeik gördülékeny és hatékony végzéséhez, amely ügyfeleink működésének üzleti, szakmai és adózási feltételeinek átfogó ismeretét feltételezi a részünkről, jellemzően szoros együttműködésben a cégek menedzsmentjével, illetve szakértőivel, munkatársaival. Ennek megfelelően, alapvető célunk, hogy szolgáltatásainkat ilyen formában nyújtsuk ügyfeleink részére, a szükséges jogi támogatást nyújtva ügyfeleink mindennapi üzletviteléhez, a teljesség igényével.

Kiterjedt praxisunk, állandó megbízásaink annak köszönhetőek, hogy kreatív, jogi, de egyben üzleti szemléletű, gyors, megbízható és személyre szabott megoldásokat nyújtunk ügyfeleink problémáira.

Ügyfeleinkkel nagyfokú, hosszú távú bizalmi kapcsolatokat kialakítva biztosítjuk saját szakmai érvényesülésünket, munkatársaink egyéni szakmai előmenetele, folyamatos képzése járul hozzá tevékenységünk magas színvonalához, melyet közös ügyvédi és szakmai elhivatottságunk jegyében kívánunk elérni, biztosítani. Munkánk során ügyfeleink munkatársaival és partnereivel, hatóságokkal és bíróságokkal, továbbá kollégáinkkal egyaránt a felkészült, megbízható és az ügyvédi hivatáshoz kötődő elvárások és közbizalom tudatában, azoknak megfelelve kívánunk működni. Működésünk során hangsúlyozottan szem előtt tartjuk az innováció, a környezettudatos gondolkodás és a társadalmi felelősségvállalás követelményeit is. Az irodánk által követett filozófia szerint a kiemelkedő színvonalú szolgáltatás versenyképes díjakkal történő ötvözése lehet az alapja ügyfél és ügyvéd hosszú távú együttműködésének.

 
Ezt a honlapot a Széles Ügyvédi Iroda a Budapest Ügyvédi Kamarában bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a
www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

LMS Complett Kft.