Rólunk

§

 Széles Ügyvédi Iroda

Dr. Széles László

Dr. Széles László ügyvéd 1997-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán. Jogi szakvizsgáját 2000 márciusában tette le, 2003 márciusa óta a Széles Ügyvédi Iroda alapítójaként végzi ügyvédi tevékenységét.

Dr. Széles László ügyvéd kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal bír a gyógyszeripar minden szegmensét reprezentáló, továbbá az ingatlan-beruházások területén érdekelt ügyfélkörének ügyeinek vitelét illetően. Kiemelt figyelemmel és felkészültséggel működik közre versenyjogi, adójogi, nemzetközi szerződések (illetve befektetések) és pályázati tanácsadással (EU-s és nemzeti közbeszerzés) összefüggő területeken. Munkáját magyar és angol nyelven végzi.


 

 

Dr. Oroszi Sára

2010-ben szerzett cum laude minősítésű diplomát a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2012 júniusától a Széles Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje, korábban jogi előadóként dolgozott az Iroda együttműködő partnerénél, a Holub Hungary Kft-nél. 2007-2008 között Erasmus ösztöndíj pályázat keretében egy évig volt hallgatója az Universitá degli Studi di Genova egyetemnek Olaszországban. Munkáját magyar mellett angolul is végzi. Főbb szakterületei a társasági jog, cégjog és a munkajog. Folyékonyan beszél angolul és olaszul.

 

Együttműködő partnerek:

 

Tarpai Ügyvédi Iroda

Dr. Tarpai L. Tamás

Dr. Tarpai L. Tamás ügyvéd 1998-ban végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán. 2004-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar, Deák Ferenc Jogi Továbbképző Intézet által folytatott képzés keretében bankjogász szakoklevelet szerzett. Jogi szakvizsgáját 2002. áprilisában tette le. Ügyvédi tevékenységének megkezdése előtt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletén dolgozott.

Tarpai Ügyvédi Iroda 2002-ben kezdte meg működését. Ügyvédi iroda ügyfélkörét állandó megbízások alapján kis- és középvállalkozások, szállítmányozással és logisztikával foglalkozó, illetve faktoring és követeléskezeléssel foglalkozó cégcsoportok alkotják. Ügyvédi iroda szakterülete közzé tartozik társasági jog, cégjog, munkajog, szállítmányozás és nemzetközi közúti árufuvarozás, valamint követeléskezelés. Munkáját magyar és angol nyelven végzi.

 

LMS Complett Kft.